Орфей Варна

Поръчки за изпращане за чужбина или подаръци за БЪлгария

Изпращане на мартеници и подаръци за България и чужбина

Можем да изпълним вашата поръчка в подходяща опаковка, готова за подарък с картичка и послание от ваше име, поръчано от цял свят, изпратено до всяка точка на света :)

Поръчката трябва да бъде направена навреме, доставена, когато желаете.


Вариант 1- Изпращане за БЪлгария.

Ако желаете нашите мартеници да достигнат директно до вашите близки на адрес на точно определена дата, моля направете поръчка в сайта и напишете коментар, че е за дистанционна доставка. Аз ще се свържа с вас, за да уточним всички подробности - опаковка, картичка с надпис, куриер и др. След това ще може да заплатите сумата по банков път и от България и от чужбина.

Вариант 2- Изпращане за чужбина-

от години извършаваме тази услуга и доставяме по цял свят. Използваме Дойче пост като куриер. Моля направете заявка на нашия онлайн магазин и оставете коментар, че са за изпращане в чужбина. След това ще се свържа с вас за доуточняване на подробностите- срокове и цена на доставка, опаковка, картичка и съобщение. Цената за доставка варира за обикновена поръчка около 12-15лв Сроковете за Европа са около 7-5дни (обикновено) за САЩ и Канада около 20-30 дни (обикновено :))))). Може да бъде доставена и експресно за 1-3дни за цена около 45-60 лв с DHL. Плащането може да направите по банков път и от България и от чужбина.


Ако имате въпроси, моля не се колебайте да се свържете с нас- тел 0887568281, на емайл orfei.varna@gmail.com или на  фейсбук страницата


Напиши коментар

Моля влезте в профила си или се регистрирайте за да коментирате